Aanmelden cursusjaar 24/25

Maandag 2 september 2024 starten de lessen van het nieuwe cursusjaar 2024/2025. Het is nu het moment je aan te melden voor de lessen. Dat geldt voor jonge kinderen die een start willen maken op de blokfluit of de hobo, voor ouderen die muziek willen maken met de blokfluit of de hobo, voor gevorderde blokfluitisten die willen meespelen in het blokfluitensemble en voor hoboïsten die in orkesten meespelen en coaching nodig hebben. Een aanmeldingsformulier is te vinden achter de contactpagina van deze website. Vul dit digitaal (word document) of met de hand (pdf) in en stuur dit per e-mail naar info@muziekmakerijbvh.nl. Wij nemen dan snel contact met je op en plannen een geschikte lestijd in. Ook een gratis proefles is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *