Afsluiting Schooljaar 2019/2020

Dit schooljaar kent door de corona crisis een rare laatste periode. Vanaf 15 maart werden er geen lessen in de muziekschool van FluXus meer gegeven. Gelukkig bleven bijna alle leerlingen wekelijks online lessen volgen en bleven zij gemotiveerd om door te gaan. Daar ben ik trots op en het contact met iedereen, zowel ouders als leerlingen, heb ik in deze periode als zeer prettig ervaren. Toch is het achter zo’n schermpje maar behelpen met vaak een slechte geluidskwaliteit, verbindingen die wegvallen en een vertraagd geluid, wat samenspelen praktisch onmogelijk maakt. Daarom is het fijn dat vanaf 2 juni het weer mogelijk is lessen op de muziekschool te hebben. Ook kan er vanaf 8 juni weer samengespeeld worden met in achtneming van de anderhalve meter in een ruim lokaal. Normaal sluiten we het cursusjaar altijd af met voorspeelavonden waarop we kunnen laten horen en zien waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Dat zit er door de coronamaatregelen dit jaar niet meer in. Ook de verbouwing van de zaal maakt dat we daar niet terecht kunnen. Maar ik wil alle ouders wel uitnodigen een laatste les bij te wonen. Zo kunnen we toch in kleine kring muziek maken en een klein optreden verzorgen. Ik hoop natuurlijk dat iedereen volgend schooljaar verder gaat met de lessen en dat de situatie dan weer wat normaliseert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *