Ad Libitum zoekt nieuwe leden!

Het gemengd ensemble “Ad Libitum” is al jaren een begrip op de muziekschool van Zaandam. In de loop der jaren trad het in allerlei formaties op. Momenteel is het ensemble verworden tot een kamermuziekensemble bestaande uit 5 leden. Iedere maandagavond tussen 19.30 en 20.30 uur wordt er gerepeteerd in de muziekschool. Al is er met 5 mensen heel fijn en goed muziek te maken, graag zou het ensemble weer wat uitbreiden. Met name violisten, altviolisten en  cellisten, maar ook houtblazers zijn welkom! Kom vrijblijvend een avond meespelen als je geïnteresseerd bent. Voor meer informatie zie deze website.

Eén gedachte over “Ad Libitum zoekt nieuwe leden!”

 1. Hallo Berend,
  Na 2 jaar niet fluiten wil ik de draad/fluit toch weer oppakken. Heb je een plekje voor me bij bijv. Ad Libitum?
  Ik hoor het graag van je.
  Hartelijke groet,
  Fredie.
  M: 06 30543698

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *