Ad Libitum zoekt nieuwe leden!

Het gemengd ensemble “Ad Libitum” is al jaren een begrip op de muziekschool van Zaandam. In de loop der jaren trad het in allerlei formaties op. Momenteel is het ensemble verworden tot een kamermuziekensemble bestaande uit 5 leden. Iedere maandagavond tussen 19.30 en 20.30 uur wordt er gerepeteerd in de muziekschool. Al is er met 5 mensen heel fijn en goed muziek te maken, graag zou het ensemble weer wat uitbreiden. Met name violisten, altviolisten en  cellisten, maar ook houtblazers zijn welkom! Kom vrijblijvend een avond meespelen als je geïnteresseerd bent. Voor meer informatie zie deze website.

Eén gedachte over “Ad Libitum zoekt nieuwe leden!”

  1. Hi Berend, ik ben Loes Leurs en werd door Poelie op het ensemble
    ad libitum gewezen. Ik heb interesse en wil graag aanstaande maandag komen meespelen en kijken of het iets voor mij is. Ik speel dwarfluit.
    Ik hoor graag van je
    Groet Loes Leurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *